Over Hetty Roholl

 

Vanaf 1996 voer ik een eigen praktijk in Bussum onder de naam Seksuologiepraktijk ´t Gooi. Vanuit deze praktijk beoefen ik de professies:

Mijn loopbaan begon in het gezondheidszorgonderwijs waar ik 15 jaar heb lesgegeven (pedagogiek, psychologie, voorlichting en preventie).

 

Eind jaren tachtig ben ik me gaan toeleggen op de hulpverlening in de GGZ (geestelijke gezondheidszorg) en heb daartoe diverse postacademische opleidingen gevolgd aan door de beroepsverenigingen erkende instituten.

 

Ik heb de post-doctorale opleiding tot seksuoloog NVVS-SH (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie) gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en aan de Universiteit van Utrecht. Bij de RINO te Utrecht heb ik de opleiding Systeemtherapie gevolgd van de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie) en ben ik opgeleid tot relatietherapeut.

 

De opleiding tot psychoanalyticus bij de Nederlandse Psychoanalytische Groep (NPAG) en later bij de Nederlandse Psychoanalytische Vereniging (NPaV) te Amsterdam bieden de verdieping die ik nodig acht om vanuit een breder perspectief inzicht te kunnen krijgen in de problematiek waar mijn patiënten mee worstelen.

Hetty Roholl